karaoke show

Karaoke Songs

VOOR INFO OF BOEKINGEN BEL:

Karaoke show

Een avond voor in de boeken met een karaoke show

Vermeulen Sound zorgt ervoor dat je even letterlijk weg bent van je dagelijkse bezigheden. We bieden je een middag of avondvullend programma waarbij je eigen gasten de artiesten zijn. Met een keuze uit een aanbod van ruim 5400 liedjes wordt jouw feest een gegarandeerd succes. We beschikken over een professioneel geluid systeem dat garant staat voor karaoke talentenjachten tot 800 personen. Karaoke is leuk voor jong en oud. We gaan uit van een drie uur durende verzorgde middag of avond. Extra uren zijn in overleg altijd bespreekbaar. We bouwen onze professionele apparatuur zelf op en kunnen zelfs de grootste ruimtes van het meest heldere geluid voorzien. We beschikken over bedraade en draadloze microfoons zodat de ware artiest in jou naar boven komt en alle ruimte kan pakken. De Dj bepaald welke microfoon je krijgt.  Je kunt een solo karaoke doen maar we hebben ook meezingers waarop je met z’n vieren uit je dak kunt gaan. Op twee TV beeldschermen van 50’’ worden de teksten weergegeven en kan je publiek eenvoudig meekijken, voor de artiest is op het podium een 24” beeldscherm. Om het volledig af te maken beschikken we ook nog over prachtige verlichting en gave rookmachines.

BELANGRIJK!…

Voor mijn complete installatie is het van belang dat er minimaal 2x 16 amp 240 volt stopcontacten zijn. dus elk stopcontact een andere groep. anders knalt de zekering er uit. Of een 380V krachtgroep 16 of 32 amp is ook goed. Ik heb zelf een verdeelkast.

De kers op de taart

We kunnen jouw karaoke show nog een extra lading geven. We werken regelmatig samen met zanger en entertainer Niels Blom die je mee neemt naar back in time, Disco, Evergreens, NL-talig en feest. Of zanger entertainer John van Oosterhout die je meeneemt in zijn feest repertoire, en inmiddels hebben zich meer zangers entertainers zich aangemeld bij Vermeulen Sound. Mocht je een entertainer en zanger op je feest willen, dan kan er een wedstrijd in spelvorm worden gespeeld. Wie van je gasten de meeste punten krijgt, wint een leuke prijs. Ook bestaat er de mogelijkheid om je avond te vullen met muziek waarbij je tussendoor gebruik kunt maken van twee uurtjes karaoke. Toch iets anders in gedachte? Neem contact met ons op, we denken graag met je mee.

                         Niels Blom

John van Oosterhout Feestzanger

onze werkwijze

We bespreken de wensen en doelen die jij voor ogen hebt. We hebben je verschillende opties te bieden, welke optie je ook kiest jouw feest is nu al een succes. Naast helder geluid kunnen we ook zorgen voor een verbluffende indruk door middel van verlichting en rookmachines. Je kunt ons boeken via Whatsapp of e-mail, +31 6 1999 81 22 of info@VermeulenSound.nl. Indien mogelijk ontvang je binnen een dag al een reactie van ons. Geef eerst je datum en tijdstip door en vervolgens het soort feest en de gewenste dienst die je wilt afnemen. We geven je aan de hand van je wensen een indruk over de totaalprijs. Ga je akkoord? Dan maken we een factuur die je kunt overmaken op onze bankrekening of die je kunt voldoen tijdens het optreden. Is alles voldaan? Dan hebben we een bindende overeenkomst. Prijzen zijn 0% BTW.

Onze tarieven:

* Een feest van 1 tot 800 personen is natuurlijk afhankelijk van de bouw van de zaal. als er een balken plafon in zit remt dat het geluid enorm af en dan kan na bijvoorbeeld 10 meter het volume van het geluid al gehalveerd zijn en na 20 meter bijna niets meer horen.                                                                                Maar ik heb het ook mee gemaakt dat ik buiten stond voor een volleybal vereniging en er een melding kwam of het geluid iets zachter kon want 2.5Km verderop in het dorp was ik nog hoorbaar. Dus het is geheel afhankelijk hoe de ruimte is waar ik sta, en daar kan ik verder niets aan doen. Of ik moet het van te voren weten en kan beslissen om er een 2de geluidset halverwege de zaal er bij te zetten, of mijn geluid door te lussen naar het zaal geluidsysteem.

onze belangrijke kenmerken:

de kracht van Vermeulen sound:

Scroll naar boven