geluidsman & DJ

VOOR INFO OF BOEKINGEN BEL:

Geluidsman & DJ

Onze ervaren geluidsman stemt af op jouw evenement

De combinatie van een professionele geluidsman en de profesionele apparatuur zorgen ervoor dat jouw evenement een gegarandeerd succes wordt. Geluid doet iets met de sfeer, zo regelen we swingende muziek tijdens een feestelijke opening en kraakhelder geluid tijdens een bijeenkomst. We maken gebruik van materialen van de merken Soundcraft, Tascam, Shure en HK Audio Linear. Deze hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat we evenementen tot 500 personen van goede audio kunnen voorzien.  De kosten van het eerste uur bedragen € 150 Btw vrij.

Goede begeleiding laat jou als artiest, duo of trio uitblinken

Artiesten verschuiven is misschien wel hetgeen wat we het allerliefste doen. Artiesten verschuiven houdt in dat we zorgen voor goede begeleiding tijdens het meezingen met een orkestband. Artiesten schuiven voeren we uit middels het inprikken bij de DJ die tijdens de dag al aanwezig is, blijkt ter plaatse dat zijn set niet aan de eisen voldoet, dan bouw ik mijn eigen set op. Maar u kunt ook bij voorbaat al voor de optie kiezen dat wij onze eigen professionele geluidset bouwen. Artiesten zijn op zoek naar een betrouwbare geluidsman die hen helpt tijdens spannende maar ook leuke momenten. Goed geluid speelt een essentiële rol voor het verzorgen van een goed en volwaardig optreden. Wij ondersteunen je op welke manier dan ook, je bevindt je in vertrouwde handen.

onze werkwijze

We bespreken de wensen en doelen die jij voor ogen hebt. We hebben je verschillende opties te bieden, welke optie je ook kiest jouw feest is nu al een succes. Naast helder geluid kunnen we ook zorgen voor een verbluffende indruk door middel van verlichting en rookmachines. Je kunt ons boeken via Whatsapp of e-mail, +31 6 1999 81 22 of info@VermeulenSound.nl. En je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. Geef eerst je datum en tijdstip door en vervolgens het soort feest en de gewenste dienst die je wilt afnemen. We geven je aan de hand van je wensen een indruk over de totaalprijs. Ga je akkoord? Dan maken we een factuur die je kunt overmaken op onze bankrekening of die je kunt voldoen tijdens het optreden. Is alles voldaan? Dan hebben we een bindende overeenkomst. Prijzen zijn Btw vrij, i.v.m. (KOR) Kleine ondernemers regeling.

Onze tarieven:

Eventueel aanvullende kosten zullen bestaan uit: Het aanvragen van spoed vergunningen voor los en laden. Deze kosten worden voorafgaan uitgezocht zodat je op de hoogte bent van de kosten die er nog bij komen.

De hoogwaardige apparatuur waar wij gebruik van maken:

Onze DJ maakt van jouw feest een blijvende herinnering

Een DJ kan de sfeer bepalen van je feest. DJ Chris heeft al jarenlang een passie voor muziek en dit komt tot onder andere tot uiting in het zijn van een DJ, hij neemt je graag mee in zijn passie. DJ Chris is er van overtuigd dat muziek de basis vormt van je feest of evenement, hij zal dan ook alleen maar praten in de microfoon als dit nodig is of zorgt voor dat beetje extra. De muziek van artiesten komen bij DJ Chris nog meer tot z’n recht. In 2015 heeft hij zijn eerste professionele geluidsinstallatie gekocht en aanvullend daarop in 2016 een nieuwe digitale mengtafel. In 2018 kwamen daar nog eens 2 keer 18’’ subwoofers bij met 2 topkasten van 15’’. DJ Chris is klaar om jouw feest op stelten te zetten, jij ook?

onze werkwijze

Evenementen of feesten van 1 tot 500 personen voorzien we van de beste muziek. Het bereik van het geluid is afhankelijk van het aantal personen en de desbetreffende ruimte. Mocht het nodig zijn kunnen er tegen extra kosten speakers bijgeplaatst worden. DJ Chris is in te huren voor het zeer betaalbare tarief van € 425 Btw vrij voor particulieren en voor bedrijven, en voor karaoke met een aanvullende entertainer/zanger voor € 775 Btw vrij. Zonder aanvullende entertainer/zanger voor  € 525 Btw vrij. Dit betreft de invulling van een middag of avond karaoke.

onze belangrijke kenmerken:

de kracht van Vermeulen sound:

Scroll naar boven